top of page

Over

Leuk dat je hier langskomt.
Deze website is een plek voor een vrouw die haar innerlijke wereld, de zielenspinselen, tracht uit te drukken. Op canvas, papier en allerlei andere dingen.
Ik woon in Nederland en ben diep verliefd op de natuur, folklore, mythologie en de wegen van geest en ziel. Ik merk dat deze wereld de laatste tijd een bijzonder moeilijke plek is, de wereld overweldigt ons elke dag; Berichten, non-stop winkelen, non-stop televisie, sociale media, verkeerslichten altijd en overal, lichten in het algemeen, lawaai ... Veel lawaai, op elk niveau van ons bestaan ​​is er lawaai in deze moderne wereld. Ik mis de duisternis, de stilte, de ruimte, de frisse lucht, de ware aandacht van dierbaren, echte verbinding, poëzie en kunst.

Op deze website vind je mijn schilderijen, fotografie, geschriften, poëzie en handwerken. Ik denk dat het belangrijk is dat iedereen zijn ziel-spinsels, zijn innerlijke roeringen, beelden, verhalen, op zijn eigen manier uitdrukt, zijn eigen uniekheid ontdekt, dat wat jou JIJ maakt, zonder je zorgen te maken over wat anderen misschien denken.
Voor mij maakt die pure uitdrukking van de ziel, de diepste essentie, de kunst. Ik geloof ook dat het nodig is om een ​​te vertragen, ons levenstempo aan te passen, om duisternis te ervaren, van binnen en van buiten, om in de natuur te zijn, om in stilte te rusten, alleen en samen, om meer te luisteren en minder te spreken, om meer te voelen en minder te denken.

Moge wat ik maak en schrijf je uitnodigen op deze plek van vrede en eenvoudige vreugde waar we gewoon kunnen zijn en niet hoeven te presteren. Het spinnen van draad is gelijk aan creatie, het maken van draad uit wol van een spinrok / wolmand is het spinnen van de ziel uit de bron van alles; de Liefde.

FB_IMG_1518722814388.jpg

Mirjam is Toegepast Psychologe, sjamaniste en auteur van 'Dagaz' en 'de Heilige Nachten' (A3 Boeken)

Andere projecten van Mirjam:

Het Vrouwenrad - Feminine and sjamanic activities


 

bottom of page